İSTANBUL / KAĞITHANE - Tınaztepe İlkokulu

Tınaztepe İlkokulu

Harmantepe Mahallesi Çelenk Sokak No25 Kağıthane İSTANBUL
Vizyon
Hayal gücünü yaratıcılığını kullanabilen, kendine güvenen, hayatın her evresinde kitap okumaya yer veren, paylaşımcı, öğrenmekten zevk alan, demokratik yaşam kurallarını bilen ve uygulayan, hayatına bilimin ve teknolojinin ışığında yön veren, sanata değer veren, ekolojik dengenin korunması ve geliştirilmesine duyarlı, kendi haklarının farkında olan, insan haklarına saygılı, geleceğe umutla bakan bireyler yetiştirebilmek...
Misyon
Öğrencilerimizin yeteneklerini keşfederek bireysel öğrenme farklılıklarını ortaya koyma. Bu farklılıklar doğrultusunda; bilişsel, duyuşsal, psikomotor davranışlar alanındaki; bilgi, ilgi, yetenek ve tutumların geliştirilmesine rehberlik etmek. Araştırmacı, soru soran, kendini gerçekleştirebilen, kitap okumayı alışkanlık haline getiren, bilim ve teknolojiyi takip ederek kullanmasını bilen bireylerin yetişmesini sağlamak.
Ulaşım
Okulumuza Beşiktaş İlçesi´nden 62 ve 62G hatlı toplu taşıma araçları ile Şişli İlçesi´nden 65G hatlı taplu taşıma aracı ile ulaşılabilir.
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İstanbul il merkezine 12 km uzaklıktadır. Okulumuz Kağıthane İlçe merkezine 3200 m uzaklıktadır.